KUPITE BPLATE

Dodatno:

BPLATE je najsavremeniji oblik kristaloterapije i deluje tako što metalna rešetka u nano kristalima metala koji su naneseni na ploču stvara plus polarizovano magnetno polje koje emituje blagotvornu energiju na ćelije koje su depolarizovane usled: prehlade, udarca, nagnječenja, ranjavanja, operativnog zahvata, stresne situacije , spavanja i rada na mestu koje je izloženo štetnom zračenju i dovodi do energetskog balansa u organizmu tretirane osobe.
Pomaže pri ozdravljenju: obolelog organa, mišića, zgloba ili nerva. Uz ove tretmane se mogu koristiti lekovi i medicinski tretmani.

BPLATE je terapeutsko sredstvo i uklanja sve vrste bolova bez bilo kakvih štetnih nuspojava i potpuno je neškodljiva.

Iskustva više hiljada korisnika su pokazala da BPlate poboljšava stanje u slučaju: glavobolje (migrene), bronhitisa, astme, reume, išijasa, lumbaga, žutice, kožnih alergija, alergija nosa, neoplazmi, upala jajnika, bubrega, pluća, zglobova, mišića.

Takođe otklanja bolove i smetnje u: želudcu, crevima, vratu, leđima, rukama i nogama, i deluje na: jetru, pankreas, slezinu, matericu, srce, krvotok, krvni pritisak i cirkulaciju, potenciju, plodnost i seksualnu želju.

BPLATE Vam omogućava jednostavan način ozdravljenja i za najteže bolesti.

BPLATE je ispitana i njeno dejstvo je sertifikovano i preporučeno od strane Instituta za ispitivanje biopolja BION iz Ljubjane, Slovenija, EU, gde je potvrđeno da podiže energiju: celokupnog tela, imunološkog sistema, cirkulaciju, respiratornog sistema, moždane kore, hipofize, epifize, jetre, endokrinog sistema, mišićnog sistema, bubrega.