Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

KUPITE BPLATE

Dodatno:

BPLATE je najsavremeniji oblik kristaloterapije i deluje tako što metalna rešetka u nano kristalima metala koji su naneseni na ploču stvara plus polarizovano magnetno polje koje emituje blagotvornu energiju na ćelije koje su depolarizovane usled: prehlade, udarca, nagnječenja, ranjavanja, operativnog zahvata, stresne situacije , spavanja i rada na mestu koje je izloženo štetnom zračenju i dovodi do energetskog balansa u organizmu tretirane osobe.
Pomaže pri ozdravljenju: obolelog organa, mišića, zgloba ili nerva. Uz ove tretmane se mogu koristiti lekovi i medicinski tretmani.

BPLATE je terapeutsko sredstvo i uklanja sve vrste bolova bez bilo kakvih štetnih nuspojava i potpuno je neškodljiva.

Iskustva više hiljada korisnika su pokazala da BPlate poboljšava stanje u slučaju: glavobolje (migrene), bronhitisa, astme, reume, išijasa, lumbaga, žutice, kožnih alergija, alergija nosa, neoplazmi, upala jajnika, bubrega, pluća, zglobova, mišića.

Takođe otklanja bolove i smetnje u: želudcu, crevima, vratu, leđima, rukama i nogama, i deluje na: jetru, pankreas, slezinu, matericu, srce, krvotok, krvni pritisak i cirkulaciju, potenciju, plodnost i seksualnu želju.

BPLATE Vam omogućava jednostavan način ozdravljenja i za najteže bolesti.

BPLATE je ispitana i njeno dejstvo je sertifikovano i preporučeno od strane Instituta za ispitivanje biopolja BION iz Ljubjane, Slovenija, EU, gde je potvrđeno da podiže energiju: celokupnog tela, imunološkog sistema, cirkulaciju, respiratornog sistema, moždane kore, hipofize, epifize, jetre, endokrinog sistema, mišićnog sistema, bubrega.