BPlate

90,000.00 RSD
Ask a question
Masa: 0.5500 Kg
+

Popust za Srbiju se obračunava na kraju porudžbine, kad upišete adresu isporuke.

Svakodnevno uz fizičku aktivnost, rad, stres, gubimo energiju. Gubitak energije uzrokuje gubitak imuniteta i bolesti ako se ne leče na vreme. Kako da sprečite i da se zaštitite?

Naša preporuka sa 4-BPlate ploče (oni emituju svoje bio-polje 80cm iznad sebe) ispod ili unutar kreveta (Važno napomena - između BPlatea i tela NE MOŽE biti bilo kakvih metala - metalna konstrukcija kreveta, dušeci sa metalnim oprugama.

Položaj BPlate:

Od jastuka naniže postavite 2 ploče zatim napravite među prostor širine 2 ploče i postavite treću i četvrtu ploču. Pokazivač (koji je okrenut prema severu) na svakoj ploči mora biti usmeren prema glavi (jastuku). Spavajte svake noći na takvom mestu!
Ako imate samo jedan BPlate, sednite na njega onoliko dugo koliko možete (pokazivač na BPlate mora biti usmeren na naslon stolice) na radnom mestu u vašem domu.
Osim za ličnu upotrebu, BPlate koriste doktori, fizioterapeuti, maseri, banje, spa centri... Osim, što ima veliki uticaj na pacijente, tom blagotvornom uticaju su izloženi i terapeuti koji rade sa pacijentima (mnogo manje umora, pozitivan uticaj na njihove zdravstvene probleme).

Napomena: BPlate se ne preporučuje osobama sa ugrađenim pejsmejkerom (validne kliničke studije na tu temu još nisu završene).

BPlate pojačava energiju, imunitet i sa tim može imati pozitivne efekte na:
Hronične bolesti
Nedostatak koncentracije
Depresija
Razdražljivost

Energija je ključna za postizanje uspešnih vrhunskih rezultata. Lideri, sportisti, biznismeni održavaju energiju na visokom nivou kako bi postigli svoje vrhunske rezultate.
BPlate ima trenutne efekte i može se koristiti kao pomoćno terapeutsko sredstvo za lečenje bilo koje vrste bolesti ili poremećaja.
BPlate je klinički testiran i dokazano ima pozitivne efekte na ljude od strane IGEF, Nemačka - EU i BION, Slovenija - EU.
Rok upotrebe: neograničen; do fizičkog uništenja.

BPLATE se koriste u kompletu od 4 ploče. Imaju izuzetno blagotvorno dejstvo na organizam tretirane osobe. Dejstvo je trenutno i mogu se tretirati sve vrste stanja organizma.